Hangfürdő

Hangfürdő

A hangfürdő nem más, mint csoportoknak szóló hangmasszázs. A hangok meditatív hangzást hoznak létre, amely segít meg­nyug­tatni a „felkorbácsolt” érzelmeket.

Nem egyéni, hanem csoportos. Hangfürdőre jelentkező csoportok lehetnek cégek, akik munkatársaiknak sze­ret­né­nek kellemes időtöltést garantálni, hogy munkájukat ki­pi­hen­ten, stresszmentesen folytathassák. A hangfürdő rend­sze­re­sen beilleszthető a hétköznapok munkarendjébe, s segíti a hatékony munkavégzést.

Hangfürdőre jelentkező csoportok lehetnek akár klubok, gyermekcsoportok, ahol cél az ellazulás, a meditáció megta­pasz­talása. Hangfürdő lehet akár a jóga órák kiegészítő e­le­me, vagy bármely más természetgyógyászattal foglalkozó képzésen is segítője lehet a tanultak átélésében, a sikeres tanfolyamok örök emlékeként is megjelenhet.„ ...sikerült egy pár fénykép és mutogatom mindenkinek, s fáj a szívük, hogy nem lehettek ott. Barátnémon is válto­zást látok, bizonyos hogy segít a nagy problémáin túljutnia. Örülök, hogy legalább egy beteget felemelő és csodálatos gyógyító élményre elvihettem. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, nagyon nagy élmény volt. ” – Egy résztvevő

Hallgasson bele!

A hangok hatást gyakorolnak az egész testben áramló életenergi­ára. Így behan­golják az emberi szervezetet, harmonizálják a két agy­félteke kapcsolatát, ami a test­ben létrehozza az optimá­li­san természetes működést.


A megszólaltatott zengőtál a me­ditáló személyben felhalmo­zott és gyengén működő ener­giákat feloldja, majd azokat gyógyító rezonanciával tölti fel.

hagtal_1

Előző Lejátszás Következő

Itt meghallgathatja a különböző
terápiás eszközök hangjait.

Napi, naponta meg­élt, böl­cse­let. Ha szeretne min­den nap élni a lehetőséggel, úgy az Ön által megadott címre minden nap el­kül­dök egy napi tanítást, ami nem más, mint egy rövid, ta­nul­sá­gos i­dé­zet vagy mondás. Re­mé­lem, hogy ezzel is hoz­zá­já­rul­hat­ok, hogy boldogan teljenek napjai.
Amennyiben sze­ret­ne élni a Napi böl­cse­let le­he­tő­sé­gé­vel, ak­kor ezt az alábbi gombra kattintva és email cí­mé­t meg­ad­va meg­te­he­ti. Remélem ezzel is hozzájárulok, hogy boldogan teljenek napjai.
 
„Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel.”
/falfirka/