Amennyiben bármilyen kérdése, megjegyzése van a honlappal vagy a szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor hívjon a következő számon:

Honéczy Zsolt: +36 20-586-7474

Az alábbi mezők kitöltésével írásban üzenhet:

Név:
Email*:
Tárgy:
Üzenet*:

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. A megadott személyes adatokat bizalmasan ke­ze­lem, harmadik félnek nem adom tovább

Feliratkozás a napi bölcseletre:

Napi bölcselet, naponta megélt bölcselet, ami nem más, mint naponta elküldött rövid, ta­nul­sá­gos i­dé­zet, mon­dás. Ha szeretne minden nap élni a lehetőséggel, az a­láb­bi­ak­ban ad­ja meg nevét, email cí­mét majd kattintson a 'Feliratkozom' gombra. A fel­í­rat­ko­zást bár­mi­kor le­mond­hat­ja az e­ma­i­lek­ben kül­dött link­kel.

Név: 
Email cím: 


Mi a célja a naponta küldött gondolatoknak?

Remélem ezzel is hozzájárulok, hogy boldogan teljenek napjai. Kívánom, hogy a re­mény­te­li gon­do­la­tok po­zi­tí­van be­fo­lyá­solják majd a napok menetét. Így minden nap újabb és újabb gondolattal fog gyarapodni.
További részletek >>

A Napi bölcseletet úgy válogattam össze, hogy humoros és „komoly” gondolatok egyaránt fellelhetőek legyenek benne. Kortársainktól éppúgy talál bölcs és nemes gondolatokat, mint régi korok történelmi személyeitől. A Sors dönti el, melyik nap melyik üzenet érkezik el Önhöz!

Ha a nap során megáll egy pillanatra, elidőzik a gondolat mondanivalóján, már elértem célomat. Hiszem, hogy az idézetek nem csak ballagási alkalmakkor aktuálisak, hanem általuk mi is bölcsebb és tapasztaltabb emberré válhatunk. Így üzen a múlt.
A gondolatok erejével, melyek kiállták az idő próbáját.

A Napi bölcselet olvasásához, megértéséhez és megéléséhez kellemes időtöltést kívánok!

A Napi bölcselet sorai legjobb tudomásom szerint szerzői jogot nem sértenek. Ha bármilyen jogsértő gondolatot találsz honlapomon, kérlek, értesíts engem, hogy mihamarabb eltávolíthassam az oldalról. Ez esetben ezúton is elnézést kérek.

Napi, naponta meg­élt, böl­cse­let. Ha szeretne min­den nap élni a lehetőséggel, úgy az Ön által megadott címre minden nap el­kül­dök egy napi tanítást, ami nem más, mint egy rövid, ta­nul­sá­gos i­dé­zet vagy mondás. Re­mé­lem, hogy ezzel is hoz­zá­já­rul­hat­ok, hogy boldogan teljenek napjai.
Amennyiben sze­ret­ne élni a Napi böl­cse­let le­he­tő­sé­gé­vel, ak­kor ezt az alábbi gombra kattintva és email cí­mé­t meg­ad­va meg­te­he­ti. Remélem ezzel is hozzájárulok, hogy boldogan teljenek napjai.
 
„Kell, hogy egy ideig meg tudjunk lenni természetes vagy természetfeletti viszonzás nélkül.”
/Simone Weil/