Nevem Honéczy Zsolt. Budapesten születtem, 1973-ban.

Végzettségem szerint tanító és kineziológus vagyok. Természetgyógyászattal 1997 óta foglalkozom, akkor kezdtem el kineziológiai tanulmányaimat dr. Varju Mártánál. Később alternatív mozgás- és masszázsterapeutaságot is tanultam. Ezt követően a tarot kártya keltette fel érdeklődésemet, a mai napig is kutatom rejtett bölcsességüket.

A tibeti hangtálak kezelését 2008 óta tanulom Balla Tibortól. Azóta is keresem a hangmasszázs által nyújtott lehetőségeket. Homok­man­da­lákat pár éve alkotok. Érdekelnek a formák, a színek a mandalákon belül, pró­bá­lom megérteni üzenetüket.

Jelenleg hangmeditációval, mandalakészítéssel és tarot kártyával foglalkozom. Örömet jelent, ha látom Vendégeim arcát a hangmasszázs után, ha látom a Man-dala megtapasztalt élményét. Örülök, ha segíthetek a hozzám fordulóknak.

Nagyon sok minden történt velem az elmúlt időszakban, a Sors arra tanított: min­den változik. Ennek a gondolatnak a szellemében élem meg a min­den­na­po­kat. Hálás vagyok, amiért az lehetek, aki vagyok. Számomra ez a fontos.

„Ahogyan egy magas hangrezgés sohasem rajzolhat ki más ábrát az üveglapra szórt homokban, mint ami a töltésének megfelel, ugyanúgy egyetlen jellem, érzelmi és ér­telmi tartalom köré sem kristályosodhat másfajta habitus, miliő, egyedül az, amit a benne élő akusztikai hangképlet meghatároz.” 
(Szepes Mária)

Napi, naponta meg­élt, böl­cse­let. Ha szeretne min­den nap élni a lehetőséggel, úgy az Ön által megadott címre minden nap el­kül­dök egy napi tanítást, ami nem más, mint egy rövid, ta­nul­sá­gos i­dé­zet vagy mondás. Re­mé­lem, hogy ezzel is hoz­zá­já­rul­hat­ok, hogy boldogan teljenek napjai.
Amennyiben sze­ret­ne élni a Napi böl­cse­let le­he­tő­sé­gé­vel, ak­kor ezt az alábbi gombra kattintva és email cí­mé­t meg­ad­va meg­te­he­ti. Remélem ezzel is hozzájárulok, hogy boldogan teljenek napjai.
 
„Csalódni csak az tud, aki valaha hitt.”
/Kosztolányi Dezső/